top of page

BANDAGE

 
Højris Allé 81, DK - 7430 Ikast
Danmark
+45 97250665
info@bandageinterior.dk

Bandage vil gerne leve sig ind i kundernes DNA, salgsmetoder, arebjdsgange, planer og strategier. Derfor skal I også vide lidt om os:

Det gør en stor fordel at kende de rette mennesker....

 

Det kan man sige hele vejen gennem livet

 

Vi vil give jer mulugheden for at kende de rette når vi bevæger os i det område der hedder signalværdi for jeres virksomhed og jeres produkter.

 

Vi er veluddannede, velinformerede, spottende, kreative og lynhurtige.

 

Anette Wendt er indlevende, kreativ og afprøvende.....og arbejder bredt med alle vores kunder. Anette fanges på 22120668 og anette@bandageinterior.dk

 

Torben Andresen er ukompliceret, snakkende og interesseret  i brede løsninger der giver hurtige resultater. Torben er på 22120665 og torben@bandageinterior.dk

 

Og hvor er så alle de andre?

Alle de andre er placeret i primært midtjyske firmaet med hver deres ekspertise, villige til at indgå i teams som sammen arbejder for jer.

Vi har har året rundt deltagelse af mange forskellige eksperter på forskellige måder i mange opgaver......- vi kender dem alle godt og ved hvad vi kan forvente af dem.

En dag i 2002.....

 

Bandage har haft en sjov langsom start.

 

Da vi, Anette og Torben, lærte hinanden at kende tilbage i 2001var vi ikke i tvivl omhvordan vi skulle bo. Ikke som de andre.

Vi designede møbler, indretning og funktionaliteten i vores kommende hjem.

Og det var der i første omgang en del venner der godt ville have "lidt" af.

 

Det resulterede i at vi siden hen blev momsregistrerede med det navn firmaet har i dag. Navnet stammer fra en særlig god oplevelse i Prag.

Opstarten var ren hobby og kun når vi havde tid, men fra 2005 gik Torben 110% ind i Bandage for at udvikle indretningskonceptet til mere erhvervsorienteret produkt.

 

Vi har siden været igennem en rivende udvikling frem til dags dato hvor vi samarbejder med kunder om projekter og koncepter til mange brancher og til det meste af verden.

 

Men stadig med signalværdi som det vigtigste parameter.

 

Vi har kunder der kommer i vores store showroom og køber enkelt produkter som lamper og stole og vi har kunder som vi hjælper med ALT fra skiltet på parkeringspladsen til hele nøglefærdige butikker og eller shop in shop koncepter til mange forskellige markeder. Designer, produceret og klar til brug.

bottom of page